OM THE DRAWING ROOM

FÖR RÅDGIVNING, RING 011-540 70

FÖR RÅDGIVNING, RING 011-540 70

THE DRAWING ROOM

Ett unikt litet behandlingshem för dig med ett missbruk eller beroende av alkohol, droger eller spel som önskar en behandling med stor integritet och lösningar efter dina livsförutsättningar. Vi erbjuder en herrgårdsmiljö i ett naturskönt område intill Motala ström.

Våra rum

De stora herrgårdsrummen är ljusa, inbjudande och ger en harmonisk känsla. Varje klient får ett eget rum med sin egna personliga prägel.

Omgivningen

Herrgården är belägen vid Motala ströms utlopp ur Roxen och har närhet till Göta Kanal. Omgivningarna består av ett utpräglat herrgårdslandskap, vilket inte minst de gamla ekarna vittnar om. Området är mycket rikt på historiska lämningar med bland annat ruinerna av två medeltida biskopsgårdar. En av ruinerna kan du se från vårt vardagsrum och som du når via fina vandringsleder. En annan vacker promenadsträcka går längs Göta Kanal.

 

Vårt team

Personalen på The Drawing Room består av ett Team med bred kompetens och lång erfarenhet av beroende i olika former. Vi arbetar nära tillsammans och med Dig som klient i fokus.

Otroligt trevlig personal, lättsamma, professionella och stöttande. Rätt personer på rätt plats!!!! Det gäller alla jag mött på Drawing room”

”En eloge till Charlotte som lagat maten. Helt fantastisk och god mat. En jättekram till all övrig personal. Ni gör ett otroligt bra jobb. Tack för all hjälp. En nykter och nöjd gäst!”

OM BOLAGET

Sedan maj 2022 är Nämndemansgården en del av Feelgood. Vi erbjuder stöd i samtliga rehabiliteringsinsatser, allt från förebyggande insatser till internatbehandling. Vi är ett stöd för arbetsgivaren t.ex. i form av utbildning. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som arbetsgivare. Här kan du läsa pressmeddelandet.

Lediga tjänster

Vill du vara med i vårt rehabiliteringsteam och hjälpa andra till en förändring? Vi är ett team med hög kompetens, erfarenheter och en gemensam vilja att göra det bästa för andra. The Drawing Room är en del av Nämndemansgården i Sverige AB och vi samarbetar med Recruto AB vid rekryteringar. Via länken finner du aktuella tjänster som ligger uppe och du kan alltid skicka in en spontanansökan till info@qthedrawingroom.c4015.cloudnet.cloud.