OM THE DRAWING ROOM

FÖR RÅDGIVNING, RING 011-540 70

FÖR RÅDGIVNING, RING 011-540 70

THE DRAWING ROOM

Ett unikt litet behandlingshem för dig med ett missbruk eller beroende av alkohol, droger eller spel som önskar en behandling med stor integritet och lösningar efter dina livsförutsättningar. Våra klienter är ofta egenföretagare eller med nyckelpositioner i arbetslivet. Personer med de livsförutsättningar som innebär ett större behov av integritet och lösningsorienterad behandling. Vi erbjuder en herrgårdsmiljö i ett naturskönt område intill Motala ström.

Våra rum

De stora herrgårdsrummen är ljusa, inbjudande och har en harmonisk utsikt över vattnet. Varje klient får ett eget rum med sin egna personliga prägel.

Omgivningen

Herrgården är belägen vid Motala ströms utlopp ur Roxen och har närhet till Göta Kanal. Omgivningarna består av ett utpräglat herrgårdslandskap, vilket inte minst de gamla ekarna vittnar om. Området är mycket rikt på historiska lämningar med bland annat ruinerna av två medeltida biskopsgårdar. En av ruinerna kan du se från vårt vardagsrum och som du når via fina vandringsleder. En annan vacker promenadsträcka går längs Göta Kanal.

 

Vårt team

Vårt rehabiliteringsteam består av erfarna specialister inom missbruksvården som behandlare samt tillgång till läkare.

Christina Larsson

Platschef

Sandra Ekeroth

Behandlingsassistent

SARA PÅLSSON

Behandlingsassistent

LENNART HEINE

Läkare

ANN-CATHRINE KREPPER

Mediyogainstruktör

CHRISTER NORDWALD

Personlig tränare

EVA-CARIN KEMPE

Mediyogaterapeut/sjuksköterska

VÅRT SAMMANHANG

Sedan 2016 ingår The Drawing Room som ett fristående bolag i behandlingskoncernen Nämndemansgården i Sverige AB. Detta ger oss tillgång till alla de resurser och kompetenser som finns i bolaget.

 

Lediga tjänster

Vill du vara med i vårt rehabiliteringsteam och hjälpa andra till en förändring? Vi är ett team med hög kompetens, erfarenheter och en gemensam vilja att göra det bästa för andra. The Drawing Room är en del av Nämndemansgården i Sverige AB och vi samarbetar med Recruto AB vid rekryteringar. Via länken finner du aktuella tjänster som ligger uppe och du kan alltid skicka in en spontanansökan till info@thedrawingroom.se.