OM THE DRAWING ROOM

FÖR RÅDGIVNING, RING 011-540 70

FÖR RÅDGIVNING, RING 011-540 70

THE DRAWING ROOM

Ett unikt litet behandlingshem för dig med ett missbruk eller beroende av alkohol, droger eller spel som önskar en behandling med stor integritet och lösningar efter dina livsförutsättningar. Våra klienter är ofta egenföretagare eller med nyckelpositioner i arbetslivet. Personer med de livsförutsättningar som innebär ett större behov av integritet och lösningsorienterad behandling. Vi erbjuder en herrgårdsmiljö i ett naturskönt område intill Motala ström.

”En eloge till Charlotte som lagat maten. Helt fantastisk och god mat. En jättekram till all övrig personal. Ni gör ett otroligt bra jobb. Tack för all hjälp. En nykter och nöjd gäst!”

Covid-19

The Drawing Room har gjort anpassningar för att även under rådande omständigheter med Covid-19 kunna erbjuda alla tjänster på ett tryggt sätt.

Vi har digitala plattformar som möjliggör bedömningar och enskilda samtal utan att man behöver komma till oss på plats.  Vi erbjuder även vår efterbehandling i digital form. Vi iakttar med största försiktighet eventuella symptom på personal och klienter. The Drawing Room har fortsatt öppet och följer och anpassar verksamheten noga efter folkhälsomyndigheten rekommendationer.

Våra rum

De stora herrgårdsrummen är ljusa, inbjudande och har en harmonisk utsikt över vattnet. Varje klient får ett eget rum med sin egna personliga prägel.

Omgivningen

Herrgården är belägen vid Motala ströms utlopp ur Roxen och har närhet till Göta Kanal. Omgivningarna består av ett utpräglat herrgårdslandskap, vilket inte minst de gamla ekarna vittnar om. Området är mycket rikt på historiska lämningar med bland annat ruinerna av två medeltida biskopsgårdar. En av ruinerna kan du se från vårt vardagsrum och som du når via fina vandringsleder. En annan vacker promenadsträcka går längs Göta Kanal.

 

Vår personal har alla relevant utbildning och lång erfarenhet av missbruk – och beroendevård. Vi har också tillgång till en legitimerad Läkare. I vårt team ingår även en personlig tränare samt en yogainstruktör.

Christina Larsson

Platschef
christina.larsson@namndemansgarden.se

Niklas Hidenius

Kundansvarig
niklas.hidenius@namndemansgarden.se

Henrik Englund

Behandlingsansvarig
henrik.englund@namndemansgarden.se

Valentina Binakaj

Behandlingsassistent
valentina.binakaj@namndemansgarden.se

Sven Stigart

Alkohol och drogterapeut/Systemisk familjeterapeut

Carina Bosten

Behandlingsassistent/Diplomerad massör
carina.bosten@namndemansgarden.se

Charlotte Rådeström

Husmor
charlotte.radestrom@namndemansgarden.se

Mattias Wåhlin

Behandlingsassistent

Lena Ferm Littorin

Värdinna
lena.littorin.ferm@namndemansgarden.se

VÅRT SAMMANHANG

Sedan 2016 ingår The Drawing Room som ett fristående bolag i behandlingskoncernen Nämndemansgården i Sverige AB. Detta ger oss tillgång till alla de resurser och kompetenser som finns i bolaget.

 

Lediga tjänster

Vill du vara med i vårt rehabiliteringsteam och hjälpa andra till en förändring? Vi är ett team med hög kompetens, erfarenheter och en gemensam vilja att göra det bästa för andra. The Drawing Room är en del av Nämndemansgården i Sverige AB och vi samarbetar med Recruto AB vid rekryteringar. Via länken finner du aktuella tjänster som ligger uppe och du kan alltid skicka in en spontanansökan till info@thedrawingroom.se.