ANHÖRIGSTÖD OCH MEDBEROENDE PROGRAM

Här kan du läsa om de olika former av program vi erbjuder som är riktat till dig som anhörig, medberoende eller vuxna barn.

Om du är anhörig till en närstående som går i behandling på The Drawing Room ingår en anhörigkurs i beroendebehandlingen.

 

ANHÖRIGVECKA

Som anhörig eller medberoende kan du välja en vecka på vårt Anhörigcenter i Skåne intill Rönneholms Slott, där du tillsammans med andra deltar i gruppterapi, föreläsningar och gruppuppgifter.

Att träffa och dela sina upplevelser men andra anhöriga hjälper många och allt leds av våra terapeuter med spetskompetens i beroendeproblematik inom familjer.

 

ANHÖRIGKURS – DIGITALT ELLER FYSISKT

Ett program där du som anhörig eller medberoende delar sina erfarenheter, sin styrka och sitt hopp med varandra i gruppterapi, föreläsningar och gruppuppgifter. Programmet präglas av stor igenkänning och ömsesidigt lärande.

Allt leds av våra terapeuter med spetskompetens inom beroendeproblematik och anhöriga.

 

VUXNA BARN-PROGRAM

Detta program vänder sig till dig som är vuxet barn eller medberoende med grundkunskaper om sin grundproblematik.

I en trygg och intim miljö på vårt Anhörigcenter intill Rönneholms Slott jobbar du tillsammans med andra deltagare att se över mönster, destruktiva relationer, börja stå upp för dina behov och känslor samt ser över annan problematik som går hand i hand. Detta leds av våra terapeuter i beroendeproblematik inom familjer.

 

YTTERLIGARE TJÄNSTER

Vi erbjuder också följande tjänster och ni är varmt välkommen att kontakta oss om ni har några ytterligare frågor.

  • Familjesamtal
  • Enskilda samtal

 

TILLBAKA TILL ANHÖRIGSTÖD

  • Anhörigkurs
  • Anhörigvecka
  • Vuxna barn-program
  • Familjesamtal
  • Enskilda samtal

FRI RÅDGIVNING KRING VÅRA TJÄNSTER, RING 011-540 70

FRI RÅDGIVNING KRING VÅRA TJÄNSTER, RING 011-540 70